Peluang untuk menjadi pelabur yang bijak...

Posted by admin Sunday, July 22, 2012

Tahukah anda sebenarnya ramai yang ingin melakukan pelaburan silver namun mereka tidak tahu bagaimana caranya.

Perlu saya ulang lagi bahawa pelaburan silver bakal memotong pelaburan emas dari segi kenaikan keuntungannya kerana anda pun sudah tahu bahawa stok silver dunia sekarang memang tidak mencukupi.Memang sekaranglah masa yang paling sesuai untuk menyimpan silver. Tetapi kena ada ilmu... jangan main beli dan main simpan je...

1) Kos Pelaburan Silver Adalah Rendah – Harga silver jauh lebih rendah daripada emas. Tak perlu keluarkan sehingga beribu ringgit untuk membeli sejongkong silver. 

2) Marjin Keuntung Pelaburan Silver Tinggi – Pergerakan Turun Naik Harga Silver adalah amat pantas. Namun begitu, silver sekarang berada di dalam trend menaik yang biasanya boleh berjalan hingga 5 - 10 tahun lagi. Target konservatif untuk harga silver adalah USD200/oz! 6x kali ganda dari harga sekarang!

3) Permintaan Keatas Silver Amat Tinggi – Satu sumber sahih mengatakan, tiada stok simpanan untuk silver berbanding 1980 sebanyak 3.5 billion oz. Namun begitu keperluan silver dalam sektor pembuatan sentiasa mendapat sambutan. Sekiranya hal ini berlaku, ini bermaksud permintaan dalam bentuk pelaburan DAN industri ke atas silver akan memuncak. Sekaligus harga silver akan naik berkali-kali ganda.Ada ilmu baru ada untung...

Begini...saya ada kongsikan kesemua perkara yang perlu anda tahu dalam menjana keuntungan besar dalam pelaburan silver.Kalau anda faham dan mengamalkan apa yang saya terangkan di dalam Ebook tersebut, insyaallah proses pelaburan silver anda akan berjalan dengan lancar tanpa kerugian.
Boleh rugi ke pelaburan silver ni... ??? Boleh... jika tidak ikut cara melabur yang betul.0 comments

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Sila masukkan email anda dibawah dan tekan butang subscribe untuk membolehkan semua entri terbaru blog ini dihantar terus ke email anda:

Delivered by FeedBurner

Entri Terkini